decor decor

design Cicero Fârtat
© 2006-2015 UDTR; toate drepturile rezervate

decor stema Romaniei

START

Arhiva comunicatelor de presă ale UDTR


19 septembrie 2010

s-a desfășurat la Constanța, Conferința Națională a Uniunii Democrate Turce din România. În cadrul conferinței au avut loc alegerile pentru conducerea UDTR pentru un mandat de 4 ani.

Pentru funcția de președinte și-a depus candidatura Osman Fedbi, pentru cea de prim-vicepreședinte dr. Iusein Gemal și pentru cea de secretar general, prof. Ervin Ibraim. Cei 144 de delegați de la filialele UDTR din întreaga țară și-au exprimat votul în mod deschis și au votat în unanimitate candidații la fotoliile de conducere a Uniunii.

Președintele Osman Fedbi a absolvit Facultatea de Îmbunătățiri Funciare din cadrul Universității Constanța în anul 1983, a fost deputat în Parlamentul României în perioada 1996-2000 și a deținut funcția de președinte al UDTR între anii 1994-1997 și din 2004 până în prezent. Iusein Gemal este de profesie medic și ocupă funcția de prim-vicepreședinte în cadrul uniunii din anul 2006. Ervin Ibraim este profesor și deține funcția de secretar general al UDTR din 2006.

La Conferința Națională a UDTR au participat în calitate de invitați:subsecretarul de stat din cadrul Departamentului pentru Relații Interetnice, Sali Negiat, consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Füsun Aramaz și inspectorul eparhial Musledin Revin, din partea Muftiatului Cultului Musulman din România. Domnul Sali Negiat a prezentat mesajul secretarului de stat în cadrul D.R.I., Attila Marko transmis cu prilejul Conferinței Naționale a UDTR. Lucrările Conferinței au fost conduse de deputatul Iusein Ibram.


Print