decor decor

design Cicero Fârtat
© 2006-2015 UDTR; toate drepturile rezervate

decor stema Romaniei

START

Arhiva comunicatelor de presă ale UDTR


6 aprilie 2014

Olimpiada Naţională de Limba Turcă

Uniunea Democrată Turcă din România în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale organizează în perioada 7-9 aprilie, la București, Olimpiada Națională de Limba Turcă. În competiție sunt înscriși 72 de elevi din județele Constanța, Tulcea și din București, care s-au clasat pe primele locuri la faza județeană a concursului. Proba scrisă va avea loc în data de 8 aprilie și va fi găzduită de Liceul Teoretic «Dante Alighieri».
Miercuri, 9 aprilie, elevii participanți la olimpiadă vor vizita Muzeul Național de Istorie Naturală «Grigore Antipa» și Parlamentul României.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de și se va desfășura în prezența președintelui UDTR Osman Fedbi, a secretarului general Ervin Ibraim, a deputatului Iusein Ibram și a inspectorului de specialitate din cadrul MEN Vildan Bormambet. La festivitatea de premiere sunt așteptați să participe ambasadorul Republicii Turcia la București Ömür Șölendil, reprezentanți ai Asociației Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD) și ai Primăriei Capitalei.

PR UDTR,


Print