decor decor

design Cicero Fârtat
© 2006-2015 UDTR; toate drepturile rezervate

decor stema Romaniei

START

Arhiva comunicatelor de presă ale UDTR


18 mai 2014

Olimpiada de religie islamică, faza judeţeană

Olimpiada de religie islamica
Olimpiada de religie islamică

În data de s-a desfășurat la Medgidia, Olimpiada de religie islamică, faza județeană destinată elevilor din clasele IV-VIII. Olimpiada a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța în parteneriat cu Uniunea Democrată Turcă din România și a fost găzduită de Colegiul Național „Kemal Atatürk” din Medgidia.

În competiție s-au înscris 100 de elevi ce studiază religia islamică în școlile din județul Constanța. Premiul I a fost obținut de:

Comisia de organizare și desfășurare a olimpiadei a fost formată din: Din componența comisiei au mai făcut parte profesorii: Bolat Nurdanie,. Murat Gunduz, Yașar Saka și Musledin Firdes.

Din cei 100 de elevi înscriși în concurs, 30 au obținut note de peste 8,50 și au primit premii și mențiuni din partea Uniunii Democrate Turce din România, a Muftiatului Cultului Musulaman dar și a Consulatului General al Republicii Turcia la Constanța.
La festivitatea de premiere au participat: inspectorul școlar general adj. Adriana Oprea, muftiul Murat Iusuf, președintele comisiei de religie a UDTR Islam Remzi precum și consulul general al Republicii Turcia la Constanța Ali Bozçalıșkan însoțit de atașatul de cult islamic, Aytekin Akcin.

PR UDTR,

Imagini surprinse la acest eveniment sunt publicate aici

Print