decor decor

design Cicero Fârtat
© 2006-2015 UDTR; toate drepturile rezervate

decor stema Romaniei

START

Arhiva comunicatelor de presă ale UDTR


2 iunie 2014

Participarea UDTR la Târgul de Binefacere
„Să dăruim împreună”

Sa daruim impreuna
Sa daruim impreuna
Sa daruim impreuna
Târgul de Binefacere
Să dăruim împreună

Comisia de femei din cadrul Uniunii Democrate Turce din România a participat , la cea de-a VII–a ediție a Târgului de Binefacere „Să dăruim Împreună”. Evenimentul a fost organizat de Consulatele Generale la Constanța ale Republicii Turcia, Republicii Populare Chineze și Federației Ruse, în parteneriat cu Instituția Prefectului – județul Constanța.
Uniunea Democrată Turcă din România a participat cu un stand de produse tradiționale turcești preparate de femeile de la filialele din Cumpăna și Cobadin. Din vânzarea produselor, UDTR a contribuit cu 1.600 lei la totalul sumei de 11.221 lei, care va fi donată Centrului de Plasament «Antonio» din Constanța.

Printre participanții la eveniment s-au aflat subprefecții Accoium Levent și Ersun Anefi, consulul general al Republicii Turcia la Constanța Ali Bozçalıșkan, consulul Republicii Populare Chineze Wang Qingshan, consulul general al Federației Ruse Mikhail Reva, directorul Direcției Județene pentru Protecția Copilului Petre Dincă, directorul Centrului Cultural Turc «Yunus Emre» Ali Oğuzhan Yuksel și președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci «Dobrogea» Zeki Uysal.

Uniunea Democrată Turcă din România a fost reprezentată la eveniment de președintele Osman Fedbi, secretarul general Ervin Ibraim, președintele comisiei de femei Amet Melec și de cel al comisiei de cultură Serin Turkoğlu.

PR UDTR,


Print