decor decor

design Cicero Fârtat
© 2006-2015 UDTR; toate drepturile rezervate

decor stema Romaniei

START

Arhiva comunicatelor de presă ale UDTR


6 septembrie 2014

Reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului din Edirne,
oaspeţi ai liderilor UDTR

Oaspeti din Edirne
Oaspeţi din Edirne

O delegație formată din reprezentanți ai Prefecturii din Edirne a fost primită de președintele UDTR, Osman Fedbi și de secretarul general, prof. Ervin Ibraim. Delegația condusă de Ibrahim Tarancı, director în cadrul Instituției Prefectului din Edirne, întreprinde o vizită de documentare în România cu scopul de a pregăti cea de-a IV-a ediție a Reuniunii poeților din Balcani, care se va desfășura în luna noiembrie la Constanța.

Secretarul general al UDTR, prof. Evin Ibraim le-a prezentat oaspeților câteva date despre istoricul comunității turce din Dobrogea și despre activitățile desfășurate în cadrul uniunii. Vicepreședintele comisiei de cultură Osman Melek a vorbit despre ansamblurile folclorice ale UDTR, subliniind rolul important pe care acestea îl joacă în conservarea și promovarea zestrei culturale a turcilor din Dobrogea. La finalul întrevederii, oaspeții au primit o plachetă cu însemnele uniunii și cărți editate de UDTR.

Din delegație au mai făcut parte Veli Sarıkamıș – consilier şi Ender Aydın – director pentru Relații Publice în cadrul Prefecturii din Edirne.

PR UDTR,


Print