decor decor

design Cicero Fârtat
© 2006-2015 UDTR; toate drepturile rezervate

decor stema Romaniei

START

Arhiva comunicatelor de presă ale UDTR


25 martie 2015

Diplomă de excelenţă pentru preşedintele UDTR
din partea Consulului General al Chinei la Constanţa

Presedintele UDTR la Consulatul Chinei
Conducerea UDTR la Consulatul Chinei
Conducerea UDTR
la Consulatul Chinei

Preşedintele UDTR, Osman Fedbi, a primit în data de o diplomă de excelență din partea E.S. Su Yanwen – Consul General al Republicii Populare Chineze la Constanța. Aşa cum a declarat Consulul General, Su Yanwen, diploma a fost conferită „în semn de înaltă apreciere pentru contribuțiile sale importante aduse la dezvoltarea şi întărirea relațiilor de prietenie între cele două popoare, ale Chinei şi României.” Evenimentul a avut loc la Consulatul General al Republicii Populare Chineze la Constanța, în prezența noului Consul al Chinei, Du Shunyi, a soției Consulului General Su Yanwen, doamna Zhen Shuqin, dar şi a secretarului general al Uniunii Democrate Turce din România, Ervin Ibraim.

Preşedintele UDTR Osman Fedbi a declarat: „A fost o onoare pentru mine să primesc o diplomă de excelență din partea unui diplomat chinez acreditat la Constanța. Acest lucru certifică încă o dată bunele relații de colaborare pe care România le are cu China şi demonstrază că şi comunitatea turcă din țara noastră are o contribuție importantă la dezvoltarea şi consolidarea acestor legături, prin implicarea în diferite proiecte comune. Îi mulțumesc pe această cale domnului Consul General Su Yanwen şi îl asigur de înalta mea considerație.”

Preşedintele Osman Fedbi a mai primit la începutul acestui an o plachetă din partea Consulului General al Republicii Turcia la Constanța, Ali Bozçalışkan, în semn de mulțumire pentru bunele relații de colaborare, în realizarea unor proiecte în parteneriat între instituțiile pe care le reprezintă, în anul 2014.

PR UDTR,


Print