decor decor

design Cicero Fârtat
© 2006-2015 UDTR; toate drepturile rezervate

decor stema Romaniei

START

Arhiva comunicatelor de presă ale UDTR


2 august 2016

Ibram Iusein desemnat să candideze pentru un nou mandat de deputat

Desemnare candidat deputat
Ibram Iusein desemnat să candideze

Uniunea Democrată Turcă din România şi-a desemnat , la Tulcea, candidatul la fucția de deputat în Parlamentul României, la alegerile parlamentare din 2016. Evenimentul a avut loc în cadrul Conferinței Naționale a UDTR care a reunit 89 de delegați din totalul de 108. Lucrările conferinței au fost conduse de preşedintele Osman Fedbi alături de un prezidiu format din: Iusein Gemal – prim-vicepreşedinte, Ibraim Ervin – secretar general, Vildan Bormambet – vicepreşedinte şi Gülten Abdula – preşedinte, filiala Galați.

Candidatul UDTR la funcția de deputat, domnul Ibram Iusein a fost desemnat cu 83 de voturi – pentru şi 6 – împotrivă, să candideze şi să reprezinte comunitatea turcă în Parlament, în viitoarea Legislatură 2016-2020.

Domnul Ibram Iusein este deputat din partea Uniunii Democrate Turce din România din anul 2004 şi în prezent deține funcția de preşedinte al comisiei permanente pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităților naționale dar şi pe cea de vicepreşedinte a comisiei permanente a Camerei Deputaților şi Senatului privind statutul deputaților şi al senatorilor, organizarea şi funcționarea şedințelor comune ale Camerei deputaților şi Senatului. Dacă va fi ales deputat şi în viitoarea Legislatură, deputatul Iusein Ibram îşi doreşte să reuşească, prin demersurile întreprinse deja, să mute Colegiul Național «M.K. Atatürk» de la Medgidia la Constanța şi să înființeze un Centru Cultural Multietnic tot la Constanța.
Iusein Ibram este licențiat în Ştiințe Juridice şi deține studii postuniversitare în Managementul Instituțiilor Publice.

PR UDTR,


Print